Welkom op de site van Fysiotherapie Op den Kamp


Informatie mbt het Coronavirus

Update

We mogen weer langzaam de fysiotherapeutische behandelingen opstarten. Het advies is nog altijd om dit op afstand te doen, maar waar fysiek contact noodzakelijk is kan dit weer onder bepaalde voorwaarden en richtlijnen. De richtlijnen zijn opgesteld door het KNGF (beroepsvereniging) in overleg met het RIVM. Bij de behandeling zal er eventueel gebruik gemaakt worden van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).

Bij een afspraak in de praktijk in Heerlen of Maastricht vragen wij van u het volgende:

  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst
  • Houd afstand van anderen (1,5 meter)
  • Kom maximaal 5 minuten voor aanvang van de afspraak naar de praktijk.
  • We vragen ouders / begeleiders buiten of in de auto te wachten, zodat er zo min mogelijk mensen in de praktijk zijn
  • Neem 2 schone handdoeken mee om op de behandelbank te leggen.
  • Blijf thuis bij de volgende klachten: verkoudheid, niezen, keelpijn, moeilijk ademen en/of koorts bij uzelf of bij uw gezins-/huisgenoten

Naast de veiligheidsmaatregelen die getroffen zijn, kunnen we ook gebruik maken van alle wenselijke persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm). We hanteren de richtlijnen om te bepalen of gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen noodzakelijk is. En mocht u zelf gebruik willen maken van uw eigen pbm, dan is dat geen probleem.


Fysiotherapie Op den Kamp is gevestigd in Heerlen in de Sportschool Anytime Heerlen-Zuid en in Maastricht in het zorgcentrum Scharwyerveld. De gespecialiseerde fysiotherapeuten Joep en Annika helpen u graag verder. We helpen u van uw klachten af te komen en om weer normaal te kunnen functioneren in het dagelijkse leven.

Specialisaties

Wij hebben de fysiotherapie opleiding in Heerlen gevolgd. Daarna hebben we ons verder gespecialiseerd in sportfysiotherapie en manuele therapie via de erkende opleidingsinstituten SOMT en de Vrije Universiteit Brussel.

Fysiotherapie Op den Kamp hanteert ruime openingstijden zoveel mogelijk aangepast aan uw wensen en mogelijkheden.

U kunt contact opnemen door te bellen naar 06-13559572 of door een mail te sturen naar info@fysio-opdenkamp.nl Wij zullen u dan iets laten weten.