Welkom op de site van Fysiotherapie Op den Kamp


Informatie mbt het Coronavirus

In verband met het Coronavirus worden de behandelingen in de praktijken in Heerlen en Maastricht aangepast. We zullen u ten alle tijden zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn, waarbij we de richtlijnen van het RIVM en de beroepsvereniging (KNGF) volgen. We blijven telefonisch, per voicemail, per videobellen en via mail bereikbaar. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd!


Fysiotherapie Op den Kamp is gevestigd in Heerlen in de Sportschool Anytime Heerlen-Zuid en in Maastricht in het zorgcentrum Scharwyerveld. De gespecialiseerde fysiotherapeuten Joep en Annika helpen u graag verder. We helpen u van uw klachten af te komen en om weer normaal te kunnen functioneren in het dagelijkse leven.

Specialisaties

Wij hebben de fysiotherapie opleiding in Heerlen gevolgd. Daarna hebben we ons verder gespecialiseerd in sportfysiotherapie en manuele therapie via de erkende opleidingsinstituten SOMT en de Vrije Universiteit Brussel.

Fysiotherapie Op den Kamp hanteert ruime openingstijden zoveel mogelijk aangepast aan uw wensen en mogelijkheden.

U kunt contact opnemen door te bellen naar 06-13559572 of door een mail te sturen naar info@fysio-opdenkamp.nl Wij zullen u dan iets laten weten.